Peter Kær

mange års konferencier-erfaring

Peter Kær har med sine mange års erfaringer inden for radio og tv udviklet "konferencier-genet".

Det kræver sin mand at være tv- og radiovært. Man er "på" og skal forholde sig til mange forskellige mennesker, situationer og uforudsete indfald.

Peter Kær tænker hurtigt, glider ind i selskabet som en af gæsterne og er lige præcis sådan en, man gerne vil have med til bords.

Med et glimt i øjet, musikalitet, afslappethed og initiativ gør Peter aftenen til noget helt specielt; gæsterne går fra festen med følelsen af at have været i rigtig godt selskab!

Peter Kær møder altid velforberedt op - og han ved, fra det øjeblik han går på scenen, lige så meget om arrangementet som værten.

Peter har ofte konferencieropgaver - i alle afskygninger; han har tidligere haft opgaver for SAS, Super Brugsen, Årets Arnold, IFPI Grammy Uddeling, Post Danmark, PriceWaterhouseCoopers, Toyota, Midtfynsfestivalen, Nets, m.fl.

Ønsker du yderligere oplysninger og priser på Peter Kær er du velkommen til at ringe eller sende en mail, se vores Bookingforespørgsel, hvor du beskriver dit arrangement og vi vil vende tilbage med priser på Peter Kær

For booking af Peter Kær ring til konferenciers.dk - Tlf. 7020 3648

 Menu
  Konferenciers
 Kontakt
Bookingtelefon: 7020 3648
Email: mail@nkmusic.dk
 Øvrige sites